مشاوره حقوقی رایگان - ماشین رنگدار و تصادفی

سلام
بنده ماشین در مورخه5/9/97خریدم که فروشنده نوشت در قولنامه دستی :
1-دور رنگ2-بدون تصادف3-جلو عقب پلمپ
حال که میخواهم بفروشم متوجه شدم :
1 -تمام رنگ2-تصادف داشته و گلگیر و کاپوت تعویض است 3شاسی هاش از جلو خورده و قبلا کشیدند و رنگ و بتونه دارد
سوال اینست: اگر من شکایت کنم به جایی میرسم؟ فروشنده نمی تواند ادعا کند که کار خودم است که تصادف کردم؟کارشناس دادگاه متوجه میشود که رنگ و تصادف شاسی مربوط به قدیم است؟
میخوام یا فسخ کنم یا مابه التفاوت بگیرم (برای ماشین هم قطعه خریدم و تعویض کردم البته مبلغ 2میلیون در قولنامه کم کرده اما به شاسی ها دست نزدم و مربوط به همان قدیم است
آیا هزینه کارشناسی دادگستری را میتوانم از فروشنده مطالبه کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بیخودی نرم هزینه کنم یه وقت
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

میتونید دادخواست فسخ بدید