مشاوره حقوقی رایگان - ایزوگام

با سلام
اهالی آپارتمانی که هزینه ایزوگام پشت بام پرداخت نمیکنند می توان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ پشت بام از از قسمت های مشترک آپارتمان می باشد و مالکان به تناسب حصه هر مالک مسئول پرداخت هزینه می باشند. ماده10قانون تملک آپاتمانها- هر كس آپارتمانی را خریداری می نماید به نسبت مساحت قسمت اختصاصی خریداری خود در زمینی كه ساختمان روی آن بنا شده یا اختصاص به ساختمان دارد مشاعا سهیم می گردد مگر آن كه مالكیت زمین مزبور به علت وقف یا خالصه بودن یا علل دیگر متعلق به غیر باشد كه در این صورت باید اجور آن را به همان نسبت به پردازد مخارج مربوط به محافظت ملک و جلوگیری از انهدام و اداره و استفاده از اموال و قسمت های مشترک و به طور كلی مخارجی كه جنبه مشترک دارد و یا به علت طبع ساختمان یا تاسیسات آن اقتضا دارد یکجا انجام شود نیز باید به تناسب حصه هر مالک به ترتیبی كه در آیین نامه ذكر خواهد شد پرداخت شود هر چند آن مالک از استفاده از آنچه كه مخارج برای آن است صرفنظر نماید.