مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام اگر شوهرم ازدواج مجدد کند با عقدنامه شرعی عادی بدون ثبت در شناسنامه . بدون اجازه من که زن اول هستم و طلاق دهد زن دایم دوم را. آیا من به عنوان زن اول حق طلاق خواهم داشت. در کل یعنی با طلاق زن دائم دوم. زن دایم اول حق طلاق خواهد داشت. ممنون از پاسخ.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام ثبت ازدواج دایمی الزامی است و.اگر همسر شما ازدواج دایمی کرده و آن را ثبت نکرده با توجه به ماده 49 قانون حمایت خانواده مرتکب جرم شده است. در خصوص اینکه آیا شما دچار عسر و حرج شده اید و این ادله ای بر قبول درخواست طلاق باشد یا خیر نظر قطعی نمی توان داد.

یک وکیل

سلام" هر چند شوهر شما با اردواج دائم عادی دوم بدون اجازه شما مرتکب تخلف قانونی شده و به خاطر عدم ثبت رسمی آن مرتکب جرم شده است اما به دلیل اینکه همسر دائمی دوم خود را با طلاق عادی و غیررسمی (شرعی) مطلقه نموده لذا از این حیث دیگر موجبی برای طلاق شما نخواهد بود .

یک وکیل

سلام. در این مورد نظر قطعی نمی توان داد زیرا ازدواج دایم با شخص دیگر طبق عقدنامه موجبات طلاق شما را فراهم کرده حتی اگر همسر دوم را طلاق داده باشد اما قضات در این مورد اختلاف نظر دارند و بعضی همنظر با همکار محترم آقای گنجی هستند و حکم طلاق را صادر نمی کنند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام به عقد نامه خود مراجعه کنید اگر از شروط طلاق ازدواج دوم بدون اذن شما وجود داشته باشد شما می توانید تقاضای طلاق تقدیم نمایید اما اگر این شرط نشده باشد شم نمی توانید درخواست متارکه تقدیم نمایید
شما می توانید در این خصوص با همکاران محترم دادراه و یا اینجانب با شماره ذیل تماس حاصل فرماییید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک دهید

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

باسلام
اگرسند عادی در این رابطه در اختیار داشته باشید ودر سند نکاحیه شرط ضمن عقد شده باشد شما حق طلاق پیدا نموده اید و من دراین رابطه پرونده داشته ام ورای هم گرفته ام جهت راهنمایی بیشتر میتوانید با شماره09120372500 تماس بگیرید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
البته فرمایش همکاران محترم در خصوص نبود رویه واحد صحیح میباشد اما بطور کلی در صورتیکه همسر شما کلیه شرایط ضمن عقد را امضا نموده و قبول کرده باشد میتوان با اثبات ازدواج دایم دوم از دادگاه تقاضای طلاق نمود و حقی که پس از ازدواج دوم همسر شما بوجود امده با طلاق نمیبایست زایل گردد
در خصوص عدم ثبت ازدواج دوم هم همکاران محترم نظر کامل را بیان نمودند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند