مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه صوری

با سلام بنده سال 92 دامداری مقدار 300متر به مبلغ 20000000 میلیون تومن به برادرزاده ام فروخته ام و کل دامداری 600متر بوده بعد 5ماه از بنده خواست تابیمه شود قولنامه ای صوری به اسم خانمش با همین مساحت 300متر ولی به مبلغ 4000000 تومان نوشته شد چون صوری بوده و حتی امضا خانمش در قولنامه وجود ندارد و فقط امضا خودش به عنوان ضامن هست حالا درسال97 بنده به دلیل تصرف عدوانی از او شکایت کرده به دلیل رعایت نکردن حدود مرزی و این اقا ادعا می کند که بنده 300متر به خانمش هم فروخته ام و کل دامداری مال بنده هست درعین حال درقولنامه ای که به اسم خانمش هست حدود اربعه نوشته شده است که شمالا وصل میشود به دامداری بنده پرونده در دادیاری در جریان است درحال حاضر با این شواهده حدود اربعه و قیمت غیر واقعی در قولنامه و پروانه ای بهره برداری که از دامداریم دارم ایا باز هم می تواند چنین ادعا کذبی داشته باشد ممنون میشم راهنمایی کنید خدا خیرتون بده انشاالله

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام.اولا تصرف عدوانی ارکانی دارد که باید محقق بشه ازجمله سبق تصرف.ثانیا قرارداد باید دوطرفه و مورد قبول طرف مقابل رسیده باشد به عبارتی منتسب به طرف باشد و قراردادبدون امضا منتسب نیست.حتما به وکیلی اگاه مراجعخ کنین.