مشاوره حقوقی رایگان - ابطال یا فسخ قولنامه صوری

درود. زمینی که به صورت قولنامه ای که ظاهر قانونی ولی دراصل صوری و با درج ثمنی در معامله و تائید دریافت آن از طرف فروشنده گان ولی در اصل ثمنی ردو بدل نشده به علت ندان سهم الارث دختران از ارث پدری و بخشیدن ویا واگذاری آن به برادرانشان به ظاهر قانونی ولی در اصل صوری باتوجه به اینکه نه فروشنده قصد فروش داشت ونه خریدار قصدی برای خرید حال بعداز گذشت چندین سال فروشنده گان خواهان ابطال ویا فسخ معامله و یا دریافت ثمن معامله به قیمت روز اموال نه قیمت روز معامله هستند در ضمن فروشنده گان 6 خواهر 4 نفر بی سواد ودو نفر دیگر ابتدائی راهنمایی سواد دارند در ضمن شاهد هم حاضر به اقرارو اعتراف به ندادن پول معامله به فروشنده گان هست آیا حق به حق دار می رسد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید صوری بودن مبایعه‌نامه در مرجع قضایی احراز گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید قرارداد و سایر مدارک بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروشندگان که شش خواهر بی سواد هستند می توانند دادخواست اعلام بطلان معامله به جهت صوری بودن یا فریب در معامله بدهند.