مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام. بنده چند وقت پیش زمینی را که سند مشاع دارد در مشاور املاک به متراژ 330متر معامله کردم امادر طی مراحل اخذ پروانه ساخت متوجه شدیم که متراژ زمین 300 متر است به فروشنده اعلام کردم که شما طبق قولنامه زمین با متراژ 330 متر فروخته اید ایشان اظهار میکنند که کوچه ایی که شهرداری پشت زمین انداخته موجب کسر مساحت شده یعنی فروشنده پول متراژ کوچه ای که شهرداری پشت زمین انداخته رو روی متراژ زمین از بنده گرفته. سوال اینجاست که در صورت شکایت در دادسرا بنده میتوانم با توجه به قولنامه که 330 متر در ان قید شده ماالتفاوت عقب نشینی که پرداخت کرده ام رو از فروشنده طلب کنم یا خیر. سپاس گذارم برای وقتی که واسه خواندن مطلب و پاسخ میگذارید

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛باید شکایت حقوقی کنید. شما می توانید به حق و حقوق برسید و دادگاه در صورت لزوم پرونده شما را به کارشناس ارجاع می دهد.