مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و عرض ادب احترام

اینجانب در تاریخ 15/10/99 خودرو ام را فروختم و بعد از یک ماه رفتم دفتر اسناد و وکالت فروش دادم و برای تعویض پلاک هم وکالت دادم و تا تاریخ 20/1/1400. بعد پنج روز قبل بهش زنگ زدم گفتم تعویض پلاک انجام داده ای یا نه ، اگر هنوز انجام ندادی برم تمدیدش کنم و ایشون گفتن که نه تعویض پلاک انجام شد و مشکلی ندارد. بعد از سه ماه دیدم پیامک جریمه برام اومد دیدم که همون پلاکم هست و جریمه شده رفتم راهنمایی و رانندگی استعلام گرفتیم دیدیم اصلا تعویض پلاک نکرده. دیگه منم برا توقیفی اقدام کردم همه مدارک رو آماده کردم و تحویل راهنمایی و رانندگی دادم تا به امروز که حدود 16روز میگذرد هنوز هیچ پیامکی برام نیومده ببینم توقیفی در چه وضعیتی هست.
حالا سوالم اینه که خودرو توقیف شد برا تعویض پلاک ، دوباره من باید برم دفتر اسناد و یک بار دیگه وکالت بگیرم یا نه. وکالت فروش بار اول که گرفتم حدود پانصد هزارتومان شد و برا بار دوم که خود شخص خریدار اقدام نکرده هزینه رو باید بدهد یا من ؟
خیلی خیلی باید ببخشید متن طولانی شد و وقتتونو گرفتم.

ممنون میشم که پاسخ دهید . با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به اتفاق جهت تعویض پلاک اقدام نمایید یا داخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مدت وکالت پایان یافته باشد باید دوباره وکالت بدهید یا خودتان حضوری مراجعه نمایید