مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک بابت مهریه

سلام خسته نباشید میخواستم که ببینم میتونم ماشینم از توقیف پلاکی آزاد کنم خانومم از طریق ثبت اسناد اقدام کرده و توقیف پلاک داشتم و حدود یک سال هست خوابیده و نه دادگاهی نه قاضی و نه حکمی در مورد ماشین اقدام نشده و بنده با ماشین درامدم بود و الان حدود 4ماه هست بیکار شدم چون در شرکتی کار میکردم ماشین وسیله کارم بود و حدود 6 ماه تحمل کردند و دیگر نشد داخل شرکت بمونم چون ماشین لازم بودم و به خانومم گفتم ختم پرونده بزن تا من ماشین در بیارم ولی این کارو نکرد حالا من چه جوری میتونم ماشینم بدون اینکه تکلیفش مشخص نیست و بلاتکلیف در پارکینگ خوابیده بیرون بیارم چه کاری باید انجام بدم و به کجا مراجعه کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شغلتان رانندگی است مدارکی دال بر این موضوع تهیه کرده و طی ارسال لایحه ای به اجرای ثبت اعلام کنید وسیله کار است و درخواست رفع توقیف نمائید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر اثبات نمایید تنها وسیله امرار معاش می باشد می توانید رفع توقیف بگیرید