مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رسید تایپی و خطی با شاهد

سلام برادر من مبلغی در سال 89 به همسر من داد و قرار شد در زمان پرداخت بر روی سکه جهت حفظ تورم حساب بشه پای هر8 برگه ها اسم و فامیل کد ملی اثر انگشت و امضا با خط همسرم با حضور 4شاهد و من ثبت شده که 6عدد تایپی2عدد خطی هست همسر با توانی بخاطر بالا کشیدن پول یک وکالت محضری درست کرد و طلاق گرفت وقتی برادرم شکایت کرد ادعای سفید امضا کرد و نمیدانم چرا کارشناس گفت سفید بوده ایا با وجود 10برگه و حضور شهود و رسید بانکی طی 5مرحله واریز میتونه پول را نده ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دلایلی دیگری درخصوص پرداخت وجوه دارید ارائه نمایید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام اصولا با شهود و سابقه مبادلات مالی احتمال موفقیت شما در دریافت وجه بالاتر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک است . در ضمن شما می توانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید تا هیئت کارشناسان بررسی نماید.