مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به داوری

با سلام
بنده یک قرارداد با دونفر دیگر بستم که در صورت اختلاف داور تعیین کنیم. سال 91 پرونده داوری شد و من آن را باطل کردم. در دادگاه تجدید نظر هم رای داوری باطل اعلام گردید. طرف مقابل دوباره پرونده داوری را را ه اندازی کرد. اما این بار من در هیچ کدام از جلسات داوری شرکت نکرده و هیچ صورت جلسه ای هم امضا ننمودم. (لازم به ذکر است که همان داوران قبلی دوباره آن را داوری نمودند ) به هر حال متن داوری به من ابلاغ نشده و مامور ابلاغ هم می گوید که 37 صفحه را الصاق کردم در حالیکه هیچ ابلاغیه یا اوراقی به دست من نرسید. بنابراین عملا اجراییه صادر شد. و من را بدهکار اعلام نمودند حال سوال من این است که
1- آیا داوری صحیح می باشد ؟ 2- آیا پرونده ای که باطل شده دوباره می تواند داوری شود
3- داوران بدون مدارک ومستندات اقدام به صدور رای نموده اند مثلا مبالغ زیادی از طریق صرافی نوشته شده گیرنده نامشخص اما داوران آن را به حساب من قید نموده اند در این مورد راهکار چیست ؟
از زحمات تک تک شما عزیزان نهایت تشکر و قدردانی دارم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتراست با مدرک و سند حضورا با یک وکیل مجرب مشورت کنید