مشاوره حقوقی رایگان - سند در وثیقه باشد امکان توقیف آن سند وجود دارد

با سلام ،، اگر زوج سند ملک خود را برای یک متهم زندانی وثیقه گذاشته باشد به مبلغ 100 میلیون و ملک ایشان بازداشت باشد و حال زوجه هم جهت وصول مهریه این ملک را توقیف کرده ،،، اداره ثبت فرمودند مزایده نمی‌توانیم بزاریم باید بری ببینی اول تکلیف این 100 میلیون را مشخص کنی بعد حال دادگاه در همدان هستوبا نیابت به تهران ملک را بازداشت کرده چگونه با ایشان و شعبه تماس برقرار کنم آیا از طریق دفتر قضایی می‌شود پاسخگو هستند و چرا خود ثبت پیگیری نمی‌کند بنده طلاق گرفتم از زوج سمتی در آزاد سازی وثیقه ندارم چه کنم آیا میشود ملک را مزایده نگذارند قیمت گذاری کنند به جای مزایده سند ملک را به نامم بزنند ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام تا زمانیکه ملک وثیقه متهم هست امکان رفع توقیف ملک وجود ندارد مگر اینکه وضعیت متهم مشخص گردد مثلا تبریه بشود و یا پس از قطعیت حکم خودش را به اجرای احکام معرفی نموده باشد در اینصورت شما بعنوان ذینفع دستور رفع توقیف وازادی ملک را به دادگاه هندان بدهید

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

سلام
شما میتونید تقاضای کارشناس جهت ارزیابی قیمت ملک رو ازاداره ثبت درخواست کنید یا ازطریق دادگاه و سپس نسبت به مازاد ارزش توقیفی تا مقدار مهریه توقیف کنید
موفق باشید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
اصولاً بازداشت مازاد بر مقدار وثیقه و رهن امکان دارد.
جهت انتقال مالکیت به اندازه طلب، نیاز به تشریفات خاصی می باشد و بهتر است اطلاعات لازم در خصوص پرونده ای که ملک به عنوان وثیقه گذاشته شده است را بدست آورده و هنگامی که وثیقه فک شد، نسبت به ادامه مراحل اقدام نمایید.

مصطفی مهدوی

جناب آقای مصطفی مهدوی :

سلام
یکی از دو راه ذیل :
1-صاحب ملک می تواند با تحویل متهم، آزادی وثیقه خود را از مرجعی که پرونده در آنجا مطرح است درخواست کند.
2- زوجه با پرداخت مبلغ 100 میلیون تومان به صندوق دادگستری ، آزادی وثیقه را درخواست کرده و بلافاصله ملک بابت طلب شما از بابت مهریه توقیف خواهد شد. سپس شما می توانید درخواست مزایده ملک را کنید .و خود شما هم می توانید در مزایده به عنوان خریدار ملک شرکت کنید.

حامد  منفرد

حامد منفرد :

ابتدا باید تکلیف موضوعی که سند در وثیقه آن است مشخص گردد اگر رفع گردد قابل انتقال است وگرنه ابتدا باید میزان دین و طلب مشخص و از روی سمند برداشت و مابقی آن قابل اگر مازاد باشد قابل انتقال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر ملکی توسط دو نفر توقیف شده باشد مزایده امکان ندارد مگر در مورد طلبکار اول ، طلب ایشان پرداخت بشود و ملک از توقیف خارج بشود حالا مزایده امکان دارد