مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه حضور در جلسه رسیدگی

با سلام
برای من که ساکن کرمانشاه هستم احضاریه از شهرستان زنجان اومده جهت رسیدگی در خصوص شکایتی مبنی بر کلاهبرداری رایانه ای، از حساب بانکی من سال 97 سواستفاده شده و هنوز درگیر این ماجرا هستم ولی دفعات قبلی به نیابت از زنجان احضار میشدم به دادگاه شهر کرمانشاه، این بار احضار شدم به دادگاه شهر زنجان، امکان رفتن و حضور به موقع در دادگاه شهر زنجان برایم مقدور نیست
باید چی کار کنم؟ نمیشه از کرمانشاه مدارکی ارسال کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی شهرتان میتوانید لایحه ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام می توانید لایحه دفاعیه خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید ولی بهتر است حضوری در جلسه دادگاه حاضر بشوید