مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برا شخص ذی سمت و مرتبطین

با سلام
نوع ابلاغیه احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برا شخص ذی سمت و مرتبطین
ولی ابلاغیه فاقد پیوست میباشد.
لطفا راهنمایی کنید ما اصلا خبر نداریم برامون ابلاغیه اومده

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

در سامانه وقت رسیدگی بدستتان رسیده دیگه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وارد سامانه ثنا شوید به پیگیری پرونده مراجعه نمایید مشخص می‌شود که شکایت چه بوده از که بوده و بر چه اساس بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جلسه رسیدگی تعیین شده که باید در زمان مقرر مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر به سامانه عدل ایران مراجعه کنید و قسمت سامانه ابلاغ کدملی و رمز شخصی و رمز موقتون رو بزنید و ابلاغیه خود را مشاهده کنید ابلاغ ها درب منزل نمیاد از طریقه سامانه ابلاغ به دست شما میرسه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درساعت وروزتعیین شده حضورابه شعبه مراجعه نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جهت رسیدگی دردادگاه دعوت شده اید. میتوانید جهت اطلاع واخذ مدارک به شعبه حضورا مراجعه کنید.