مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حکم قاضی برای لوله گذاری مجدد دودکش شومینه ام توسط همسایه طبقه بالایی

سلام علیکم چهار متر لوله دودکش شومینه بنده توسط همسایه طبقه بالایی جمع گردیده بنده از مالک واحد بالایی به دادسرای قدس تحت عنوان کیفری ممانعت از حق و تصرف عدوانی شکایت کردم و به فیلم از داخل دودکش (هم از داخل واحدم هم از پشت بام ) که به صورت سی دی در آوردم استناد کنم و نظر کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر اینکه واحدم شومینه دارد و گاز سمی از دودکش خارج نمی شود و واحد بالایی شومینه ندارد را ضمیمه پرونده کردم و نقشه و نامه رسمی اداره گاز که نشان می دهد تمام واحدهای مجتمع دارای شومینه هستند ضمیمه پرونده کردم ولی قاضی قرار منع تعقیب برای مالک صادر کرد چکار کنم تا حکم قاضی برای لوله گذاری مجدد را بگیرم

پاسخ ها :

محمدامين  شاهين

جناب آقای محمدامين شاهين :

باسلام خسته نباشید شما ازطریق حقوقی اقدام کنید فاقد وصف کیفری هست