مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه به فرزند بخاطر آزار و اذیت روحی

سلام بنده 29 سال هستم پدر مادر من از بچگی منو مورد آزار و اذیت روحی قرار دادند تا به الان و دچار افسردگی شدید مقاوم به درمان شدم. چطور میتونم دیه بگیرم. من دیگه توان کار کردن ندارم و افسردگیم شدید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

خب یعنی هیچ ادعایی نمیتونم بکنم؟من الا دچار افسردگی شدید شدم وزمینگیر ؟دیگه سرکار نمیتونم برم .پس خرج منو کی میده؟مملکت یعنی انقدر بی قانون؟یااینجا تگزاس