مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام میخواستم ببینم میشه سند ماشینم قطعی بزنم به نام مادرم ولی پلاک به اسم خودم باشه بعد وکالت بدم برن خودشون برا تعویض پلاک چون بهشون بدهکارم ندارم بدم میخوام جاش ماشینم بدم لطف کنید راهنماییم کنید تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ابتدا باید تعویض پلاک صورت بگیرد و سپس انتقال سند قطعی قطعی انجام بشود . ولی میتوانید خودرو را به صورت وکالتی به نام مادر منتقل نمایید تا بعدا تعویض پلاک انجام بدهد