مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین از بنگاه دار

سلام بنده دوماه پیش از یک بنگاه ماشینی را خریدم به مبلغ 44 میلیون پراید چهل میلیون نقد 4 میلیون بعد سه روز موقع سند میدادم الان بعد دو ماه که امروز و فردا کردن دوماه گذشت آخرش به من میگه برو شکایت کن من به کجا شکایت کنم لطفا منو راهنمایی کنید ماشین چهار دست خرید شده و فروش شده و بنگاه فروشنده پنجمی و من نفر شیشمی هستم. من از کی و کجا شکایت کنم به کجا شکایت کنم ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای الزام به تنظیم سندمطرح کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
الزام به تنظیم سند رسمی را نسبت به ایادی قبلی تا صاحب سند باید اقامه کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اظهارنامه و دادخواست الزام به تنظیم سند از ایادی ما قبل خود .