مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مهریه

مردی که همسر اولش رو طلاق نداده مهریه نداده حالا بعد از گذشت سه سال از رفتن همسر میخواهد ازدواج کنه دادگاه هم بهش برگه داده که اجازه داره زن بگیره.
مهریه همسر ش300 سکه بوده زن میزاره میره و برای عدم تمکین و دیده که برنمیگرده از سر لج گفته که 50 تا سکه عندالمطالبه میخوام مرد هم شرایط پرداخت نداره.
از رفتن همسر (زن) حدودا سه سال هم گذشته حالا این اقا به خواستگاری من اومده من نمیدونم تو این شرایط چیکار کنم.
آیا راهی هست بدون اینکه مهریه پرداخت بشه طلاق بگیره ؟
چون شرایط مالی برای پرداخت مهریه نداره و میگه اگه بخوام طلاقش بدم باید کل مهریه (300 سکه) رو پرداخت کنم آیا ماده تبصره یا یه راهی هست که راهنمایی کنید که بدون پرداخت مهریه طلاق گرفته بشه ؟

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

غقط باحکم عدم تمکین واجازه دادگاه ازدواج کنه ولی مهریه همسر هرچندناشزه باشدبه قوت خودباقی است واگرخواسته باشدطلاق بدهدبایدتمام مهریه اورابپردازد