مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم
بنده یک ماه پیش شکایت ترک انفاق کردم و تاریخ رسیدگیش رو سه ماه دیگه مشخص کردن بنده مراجعه کردم به دادسرا برای اینکه بتونم تاریخش رو جلو بندازم جناب دادیار گفتن که بشین اخر وقت رسیدگی میکنم و بعد ایشون بامن صحبت کردن سوالاتی پرسیدن مبنی بر اینکه ایا حاضر به تمکین هستین یا نه که من گفتم بله و گفتن شهود دارین یا نه بازهم جوابم مثبت بود شکایتمو تو ی کاغذ با مشخصات خودم نوشتن و ازم امضا گرفتن 7 روز زمان دادن ک شهودم رو ببرم دو روز بعد شهودم رو بردم که در اخر ایشون گفتن یک ماه دیگه بیا جلبشو بگیر
همسرم از شکایت بنده توسط ثنا اطلاع دارن ولی تا بحال مراجعه نداشتن.
امروز پرونده رو تو سایت پیگیری کردم اخرین تغییرش برای دیروز بوده که بند آخرش نوشته شده : ابلاغیه مربوط به آقای علیرضا... صادر و به دفتر شعبه اعاده شد.
اما برای بنده (زوجه) هیچ ابلاغیه ای نفرستادن و فقط برای همسرم فرستادن آیا از ایشون میخوان بطور انفرادی سوالاتی کنن؟ چون همسرم خیلی دروغ میگن و تا بحال هیچ خرجی بمن ندادن و پول دستی هم ازم گرفتن... میترسم ایشون برن دادسرا و صحبتای کذبی رو مطرح کنن که پرونده رو مختومه کنن و دستم به جایی بند نباشه خواهش میکنم راهنماییم کنید
دیروز دادگاه نفقه معوقه ام بود که بدلیل دوشیزه بودنم گفتن بیشتر از 350 تومن ماهیانه تعلق نمیگیره

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

شما اگردوشیزه هستیدشکایت رد می شودبایددادخواست نفقه بدهید