مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی یا رسمی

با سلام
احتراما اینجانب دارای مدرک کارشناسی ارشد هستم و فرزند جانباز 30 درصد و مدت 10 سال است در شرکت آب منطقه ای به صورت نیروی شرکتی بعنوان متصدی دفتری مشغول به کار هستم و طبق ماده ذ ماده 87قانون خدمات رسانی به ایثارگران شامل بنده هم می شود و چندین بار از بنیاد و استانداری هم نامه اوردم ولی اقدامی انجوم نمیدن ایا امکان تبدیل وضعیت وجود دارد یا از طریق دیوان پیگیری نمایم امکان پذیر است. باتشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ تکلیف دستگاه های دولت به استخدام فرزندان جانبازان 25 در صد و بالاتر خود؛ منوط به اعطای مجوز و تخصیص سهمیه استخدامی است. ( مستلزم اعطای مجوز و تخصیص سهمیه استخدامی از سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری می باشد). شکایت شما به دیوان بی فایده می باشد.