مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه عادی ملک مشاع غیرقابل افراز

اگر زمین کشاورزی مشاعی که رای عدم افراز آن صادر شده، مالکین مشاع با تقسیم نامه عادی بین خودشان تقسیم و سهم هر یک را در ان مشخص و جدا کنند، ایا آن تقسیم نامه دارای اعتبار قانونی هست و درصورت بروز اختلاف بین شرکا، دادگاه آن تقسیم نامه را مورد پذیرش و ترتیب اثر قرار میدهد؟
آیا لازم است پیش از طرح دعواهایی نظیر خلع ید و قلع و قمع بنا از این ملک کشاورزی مشاع غیرقابل افراز، اول چنین تقسیم نامه¬ عادیی باطل شود (حتی اگر همه مالکین آن را امضا نکرده باشند)؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ آن تقسیم نامه معتبر است . در صورت بروز اختلاف بین شرکاء، افرادی که آن تقسیم نامه را امضاء نموده اند ، نسبت به آنها معتبر خواهد بود.