مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات کارگر

سلام وقت به خیر
کارفرما ی یک واحد تولیدی گل و گیاه هستم،دو کارگر داشتم که زن و شوهر می‌باشند، بصورت ناگهانی دیگر سر کار نیامدند کارگر زن تا بیست مرداد استراحت پزشکی به بیمه تحویل داده ولی به من نگفته،کارگر مرد هم مرتکب سرقت شده که ازش شکایت کردم در حال پیگیری هست ولی بازداشت نشده و آزاده،برای حق و حقوق تو اداره کار از من شکایت کردند،با توجه به اینکه بدون پیش زمینه سر کار حاضر نشدند در حالی که من اصلا اخراج نکردم و اینکه اقرار نامه محضری از هردو دارم که تا پایان خرداد 1400کلیه حق و حقوق خودشون رو دریافت کردن آیا من محکوم میشم یا چون خاتمه قرارداد انجام نشده چیزی بهشون تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تمام حق و حقوق و بیمه و سنوات کارگر را کارفرما باید پرداخت نماید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

رضایت محشری نسبت به پرداخت حق و حقوق آنها کافی نیست حتما باید رسیدهای بانکی پرداختی ‌‌‌‌‌‌ارایه دهید. در مورد اخراج یا عدم حضور و همکاری آنها نیز باید دفاع کنید و ثابت کنید آنها قصد همکاری نداشته اند