مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام و خسته نباشید
بنده زوجه هستم قصد درخواست مهریه دارم
همسر بنده در قرعه کشی خودرو دراومدن و چون خودشون پول نداشتن خودرو رو با یکی معامله کردن به این صورت که 40 میلیون به همسر بنده بدن به عنوان خرید فیش بعد هزینه خودرو رو خودشون برا شرکت بریزن و ماشین رو هنگام تحویل بگیرن و قولنامه هم انجام دادن و این آقا به میزان اون مبلغی که پرداخت کرده چک گرفته از همسر بنده ولی هنوز سند خودرو به در رهن شرکت هست و اون یک سالی که باید در رهن باشه تموم نشده در واقع سند به اسم طرف معامله نخورده
میخواستم بدونم اگر من درخواست مهریه بدم این ماشین توقیف میشه و به مزایده میره یا خیر؟!
یکی از اقوام که برا درخواست مهریه اقدام کرده بودن چون سند خودرو به اسم همسرشون بود و قولنامه کرده بودن بنام شخص دیگه قبول نکرده بودن و گفته بودن چون سند به نام زوج هست خودرو به مزایده گذاشته شده بود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا توقیف میشود ولیکن در مراحل بعد با ارائه دلایل و مدارک از سوی شخص ثالث خریدار خودرو ، آزاد میشود