مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کار

سلام خسته نباشید سوالم این بود که من حدود 17 ماه در یک مغازه شروع بکار شدم و حقوقم ماهی 500 تومن بود و بعد 11 ماه یه 600 تومن تبدیل شد و بعد از 17 ماه به علت 20 دقیقه دیر کردن دعوا راه انداخت و فوهش داد و پایش لیز خوردو زمین خورد و شکست و من میخواهم بدانم که میتوانم از اداره کار شکایت کنم حق بیمه و پایان کارم را و چند ماهی که حقوقم را نداده را بگیرم ؟؟ و اینکه من از چند نفر امضا گرفته ام که در آنکا بدون بیمه کار کرده ام و من فقط میخواهم این شکایت عوض شکایت او شود چون پولی ندارم که در مقابل دیه ی طرف که من بیگناهم و خودش مقصر است و من فقط دفاع کرده ام از خودم پرداخت کنم لطفا واضحانه راهنمایی کنید بد فکرم را درگیر کرده است .. ممنون

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.شما میتوانید در اداره کار شاکی شوید و کلیه حقوق خود از جمله حقوق اداره کاری و عیدی و موارد دیگر را مطالبه نمائید و محکوم میگردد و الزام به پرداخت بیمه هم میگردد