مشاوره حقوقی رایگان - شرایط گرفتن مستمری پدر فوت شده توسط پسربیماردیابتی

سلام خسته نباشید من سوالی داشتم در مورد همسرم که از 19 سالگی مبتلا به بیماری دیابت شدن و الان که 36سالشه به تدریج توان جسمانیش برای کار کردن کم میشه میخواستم بدونم مستمری پدرشوهرم که 2سال قبل فوت شدن و الان همسرشون حقوقشون رو دریافت میکنن بعد از فوت ایشون میشه حقوق به پسرشون یعنی همسر بنده انتقال پیدا کنه پدر شوهرم بازنشسته ی سپاه و ایثارگربودن و من مطمئنم بعد چند سال همسرم کلا توان کار کردن نخواهد داشت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتی که طبق کمسیون پزشکی ماده 91 قادر به کار کردن نباشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتیکه طبق کمیسیون پزشکی ماده91قادربه کارکردن نباشند به پسرشون مستمری تعلق میگیرد.