مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر بازنشسته ارتشی و حقوق پدر فوت شده ارتشی

سلام خسته نباشید من یک مرد47ساله که درحال حاضر وبه مدت چند ساله که کار نمیتونم انجام بدم ومتاهل هستم یک فرزند دارم وتا الان به دکتر مراجعه نکردم ولی هم از لحاظ ریه واز لحاظ ریه وکمر بدلیل اسیبی که دراثر سانحه بوجود امده قادر به فعالیت نمیباشم در مورد حقوق مادرم که ارتشی بازنشسته بوده وفوت شده و پدرم که اونم با همین شرایط بوده قبل از مادرم فوت شده چکار باید بکنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو از کار افتادگی خود را در یک مرکز درمانی به اثبات برسان بعد برو اداره بازنشستگی نیروهای مسلح

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید