مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

سلام و با عرض خسته نباشید
با یکی از شهرداری های مناطق تهران در سال 87 قراردادی بستیم که پس از 80 درصد پیشرفت فیزیکی، از طرف شهرداری فسخ گردید. در سال 91 شهردار وقت تهران به آن شهرداری دستور به تسویه با این شرکت را داد. امسال با مراجعه به آن شهرداری صورت جلسه ای را دیدم که شهردار آن منطقه و مسئولین مربوطه با توجه به اینکه اسم این شرکت هم زیر آن آمده بود مبنی بر اینکه این شهرداری میخواسته با این شرکت تسفیه نماید (طبق دستور شهردار تهران) اما این شرکت حاضر به تسفیه نشد! حال از آنجاییکه این شرکت میخواهد از طریق مراجع قضایی اقدام نماید تنها نگرانی بنده آن صورت جلسه میباشد که بنده هیچگاه در آن جلسه حضور نداشتم اما اسم این شرکت در پایین آن صورتجلسه بوده است. ایا امکان دارد دادگاه امضا کنندگان صورتجلسه را بعنوان شاهد این ادعا که شرکت از تسفیه و دریافت مبلغ پروژه خودداری کرده است قبول کند؟ (چنانچه رای به نفع این شرکت باشد بدون صورتجلسه فوق تاخیر شهرداری 10 سال، اما با قبول آن صورتجلسه 6 سال میباشد). لطفا رهنمود لازم ارائه فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

شما می توانید با عنوان عدم مخالفت مدیر عامل و مهر عامل مطابق با اساسنامه اقدام کنید ومبلغ رو به روز دربافت کنید