مشاوره حقوقی رایگان - سلام من یک پژوه 405 چند سال پیش ازیک نفر خریدم با قولنامه دستی پلاک ماشین به اسم یک نفر دیگر می باشد

سلام من چند سال پیش یک ماشین 405 با قولنامه دستی خریدم پلاک ماشین بنام شخص دیگری است هر چه زنگ میزنم نمی یاد پلاک بنام من بزند هی امروز و فردا می کند چکار کنم باتشکر
من به صاحب پلاک زنگ میزنم امروز و فردا می کند

پاسخ ها :

هومان  حميدي

هومان حميدي :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و کسی که پلاک به نام اش هست مطرح کنید09178366200برای ارشاد بیشتر تماس بگیرید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست الزام به فک وتعویض پلاک بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به ایفای تعهدات مبنی بر تنظیم سند رسمی و رفع موانع انتقال از قبیل فک پلاک ، پرداخت خلافی ، عوارض بدهید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
شخصی که باید نگران باشد، صاحب پلاک است و همچنین ایشان باید تقاضای فک پلاک نماید ولیکن چون وی اقدام نمی کند، شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه فروشنده و تمام ایادی قبل و خصوصاً صاحب سند و پلاک مطرح کنید تا در نهایت سند به نام شما منتقل و پلاک هم تعویض گردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.