مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی سرقت از کارت عابر بانکم

سلام..درست یکسال قبل ساعت 3صبح مبلغ سیزده میلیون وهفتصد هزار تومان ازکارتم کسر شد که صبح متوجه شدم پس ازشکایت به پلیس فتا رفتم وپلیس اعلام کردکه فردی از کارتت این مبلغ رو برداشته واز دوشرکت شارژایرانسل خریداری کرده که موفق شده بسته اول رو تحویل بگیره ولی بسته دوم که مبلغ هشت تومن بود رو جلوشوبست خلاصه هشت تومن ازپول من برگشت اما مابقی افتاد دست دادسرا لازم به ذکره که در این رابطه صاحب کارتی که مبالغ به حسابش ریخته میشده وازکارت اون مبالغ خارج میشد توسط پلیس فتا دستگیر شد وایشان اعلام کرده که کارت عابرم دست دوستانم بوده واز تراکنش های فوق اطلاعی ندارم حال در این مدت این اقا بخاطر همدست درست کردن وبازی دادن بازپرس نام چهار نفر دیگه رو اعلام کرده حال بازپرس نوشته که جلب به دادرسی و منع تعقیب که من نمیفهمم منظورش چیه واینکه چرا باید حرف یه هکر حرفه‌ای رو باورکنه من باید چیکارکنم؟ حق همسر وفرزندانم داره ضایع میشه لطفا کمکم کنید. ..ممنونم

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.جهت مشاوره دقیق میبایست دادنامه شما ملاحظه گردد که قرار جلب به دادرسی یعنی طرف محکوم شده و قرارمنع تعقیب به معنی تبرئه است.