مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

سلام بنده در سال 1373حیاطی در روستا خریداری کرده ام به صورت قولنامه ای بعد پیروزی انقلاب حدود چند سالی هست که حیاطهای روستایی سند صادر می‌کنند من چون خودم درمشهد ساکن هستم پدرم سکونت دارن درمنزل من اداره ثبت تربت حیدریه بدون هیچ مدرکی از حیاط به نام پدرم سند صادر کرده چون نمیخواهم پدرم درروستا ابرویش ریخته بشه تاحالا اقدامی نکردم از طرفی به خاطر اینکه بعد با وارثین به مشکل نخورم چطوری باید ابطال سند رابگیرم که حفظ آبرو پدرم هم بشه راهنمایی کنید لطفن

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، پدرشما باید با رضایت خودش سند را به نام شما در دفتر اسناد رسمی انتقال دهد. در غیرصورت با توجه به اینکه سند رسمی به نام پدر شما می باشد ؛ دلیل و مدرکی معتبری برای ابطال سند رسمی ندارید.