مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به حسابدار

سلام. من مدت 4سال برای یک دفتر مصالح ساختمانی حسابدار بودم حدود یک ماه قبل بدون گفتن به من کار را به پسر خود دادند و اصلا حساب ها را از من تحویل نگرفتند حالا با من تماس گرفتند و می گویند من در حسابها اشتباه دارم و می خواهند بابت اشتباهات حسابها از من شکایت کنند لازم است بگویم برنامه حسابداری ایشان به صورتی است که برای بستن حسابها پایان سال باید طراح برنامه حسابداری این کار را انجام دهد اول سال که این کار شد تعدادی از مشتریان مبلغ انتقال از حساب سال قبل شان درست نبود و من از ایشان خواستم تا با شرکت حسابداری تماس بگیرند و مشکل را حل کنند ایشان گفتند به صورت دستی این حسابها را درست کنم و مشکلی پیش نیامد من آخر هر ماه از هر مشتری یک صورت کلی حساب به ایشان تحویل میدهم که همه اسناد ضمیمه آن است و خودشان نیز این حسابها را چک میکنند حالا با این تفاسیر ایشان میتوانند از من شکایت کنند و اگر شکایت کردند راه حل من چیست ؟ ممنون از پاسخ تان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شکایت نمایند شما باید درخواست ارجاع موضوع به کا شناس رسمی دادگستری را نمایید تا حساب ها با حضور شما بررسی گردد و