مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مغازه

بنده یکی از مالکین و صاحب سرقفلی مغازه ای بودم که در سال 96 سرقفلی با احازه دیگر مالکین بفروش رفت و یک سوم پول را گفتند بعد از تحویل مغازه میدهم . خریدار سرقفلی بعد از تخلیه از تحویل مغازه خوداری کرد و بنده ضمن ارسال اظهارنامه آمادگی خود را برای تحویل اعلام کردم اما ایشان طی شکایتی از بنده در سال 98 بدون پرداخت یک سوم پول مغازه را باز کرده و مشغول تعمیرات و بازسازی میباشد. در این رابطه بنده نیز شکایت برای فسخ قرارداد را کرده ام که نتیجه آن هنوز اعلام نشده است لذا ایشان بدون توجه به حقوق مالکانه بنده و رای دادگاه اقدام به بازگشایی و تعمیر نموده است لطفا راهنمایی بفرمایید حق و حقوق من در این موضوع چیست. با تقدیم احترامات فائقه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید مشخص گردد که در قرارداد واگذاری سرقفلی ، آیا مالک سرقفلی ، اجازه انجام
بازسازی و تغییرات در محل سرقفلی را بدون اجازه مالک یا با اجازه مالک ذکر شده است یا قرارداد ساکت است ، طبق قانون موجر و مستاجر ، مالک سرقفلی حق انجام بازسازی و تغییرات در محل سرقفلی را نخواهد داشت مگر با اجازه مالکان
و اگر در قرارداد ، مالک سرقفلی ، اجازه انجام تعمیرات را با اجازه مالکان داشته است ولی ، مالک سرقفلی بدون اجازه مالک ، شروع به بازسازی و تغییرات در محل سرقفلی نماید ، چون مالک سرقفلی از شروط قراردادی تخلف کرده قرارداد قابل فسخ میباشد و باید ملک تخلیه گردد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید