مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام من یه دختر پونزده سالم و با خواهر 21سالم و مامانم زندگی می کنیم.
پدرم وقتی ده سالم بود فوت شد.
از قبل فوت شدنش مادرم چون آدم ساده ای بود بابام همش بهش خیانت می کرد الانم که هر روز با چند نفر در ارتباطه و حتی رابطه جنسی هم داره
با یه مرد روانی ریختن رو هم میگه که همه چیزتونو از حلقومتون می کشیم بیرون و با هم ازدواج می کنیم و مرده هم دور و بر دعا و طلسمه و گفته که زندگی من و خواهرم رو تباه می کنه
مامانم اصلا نه غذا می پزه نه کار خونه انجام میده
مرتبا به ما و خانواده پدریم فحش میده و حتی صداشم پر کردم موقع دعوا
سرش رو هم از پنجره خونمون یا از بالکن می بره بیرون و جلوی همسایه ها و مغازه دارا به ما فحش میده
بعدم اصلا کارت بانکی خواهرم و مرحوم پدرم رو به ما نمی ده و می خواد به گفته خودش همشو برداره و بره
لطفا راهنمایی کنید چطور باهاش قانونی برخورد کنیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدرت حقوق بگیر بوده حقوق وی بر سه قسمت تقسیم می شود هرکدام یک سوم، اگر پدرتان ارث داشته یک هشتم برا مادرتان و بقیه بین شما دوخواهر تقسیم می شود، دادخواست تقسیم ارث به دادگاه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حتما با روانشناس مشورت نمایید
به جهت فحاشی می توانید شکایت نمایید
اگر مستمری بگیر هستید حقوق به شما و خواهرتون اگر شاغل نیستند و مادر تعلق می گیرد
کارت بانکی را اعلام مفقودی کنید کارت جدید بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در مورد فحاشي و توهين ميتوانيد با پليس تماس گرفته و شكايت كنيد و ارث پدرتون هم بين هر سه شما تقسيم ميشه
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شما سهمی از مستمری پدر میبرید حضورا به واحد مستمری مراجعه ودرخواست جداسازی حقوق خودرا بنمایید
درخصوص فحاشی وتوهین نیز به استناد صدای ضبط شدا وشهود شکایت نمایید