مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

مجدد سلام .. ببخشید اگر بخوام بروم مورد توقیف م را بدانم از راهنمایی و رانندگی احتمال داره منو دستگیر کنند بخاطر توقیف خودرو احتمال میدهم بخاطر بدهیم‌ است و شاکی رفته از من به جرم کلاهبرداری شکایت کرده .. راهنمایی رانندگی میتونه کسی رو بازداشت کنه یا به نیروی انتظامی اطلاع حضورم را آنجا بده و گرفتار بشم.
ممنونم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ هرچند سئوال شما مبهم است؛ ولی راهنمایی ورانندگی کسی را دستگیر نمی کند. صرف شکایت باعث دستگیری کسی نمی شود مگر اینکه از طرف دادگاه محکوم شده باشید.