مشاوره حقوقی رایگان - منفک شدن

سلام خدمت شما
بنده 7روز دیگه باید منفک بشم ولی 35روز غیبت دارم که باید اضافش رو بکشم
من دیگه7روز‌دیگه بیمه و مزایای من تمومه
خوب تکلیف من چیه این35روز اضاف؟
ایا کارت پایان خدمت به من میدن؟
بعد من مشکل شدید عصبی پیدا کردم اوضام حاد شده بدلیل فشارهای فکری
میخام معاف از رزم خودم کنم چون ممکنه کار بدم دست خودم هر روز قرص سنگین عصبی میخورم بعد این معاف از رزم بودن من توی کارت پایان خدمتم ثبت میشه؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

سلام اگر موفق بشید در کارت ثبت
میشه اما جه خاصیتی داره

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
باتوجه به اینکه کارت های جدید پایان خدمت به صورت هوشمند می باشد، تمام اطلاعات از جمله معافیت از رزم در آن ثبت می شود.
ولی در خصوص ذکر معافیت از رزم، احتمالاً روی کارت هم این عنوان ذکر می شود.