مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

یه علت مشکلات اعصاب و روان همسرم خواستم به مشاورین خانواده یا روانپزشک مراجعه نمایید ولی پروانه ساخت خانه را بنام همسرم کردم که یک روز سرکار بر میگشتم درب ضدسرقت بود از داخل و مانع از ورود من شد و بی جهت شروع پرخاشگری کردند که بخاطر بچهایم رفتم خانه مادرم بعد خوب میشود فردا رفتم کار باز موقع برگشتن مانع از ورودم شد هرچه واسطه فرستادم بی فایده بود پارسال در تیرماه درخواست عدم تمکین دادم هفت بار احضاریه را بردم ولی اصلا دادگاه نیامد قاضی وقتی دید مراجعه نمیکند رای به صورت غیابی به نفع من صادر کرد جهت تایید به دادسرای مرکز استان فرستاد و بعد از چند ماه قاضی پرونده بازنشسته شد ولی تاییدیه درخواست عدم تمکین با گذشت یکسال هنوز از مرکز استان نیامده لطفاً راهنمایی کنید که بنده به کجا مراجعه نمایم هر موقع به دادگاه میکنم یا کسی جوابگو نیست یا اینکه میگویند احتمالا تو نوبت هست میاید یا برو کافینت مگر تایید درخواست عدم تمکین در استان کرمان یا چند شهرستان تایید آن در دادسرای مرکز استان چقدر طول میکشد اکنون یکسال و دوماه هست آیا اگر زوجه درخواست طلاق کند بعد از عدم تمکین نون نفکه باید داده شود متشکرم

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
تاییدیه برای چی بوده ؟؟؟؟
متوجه نشدم
اصلا نیازی به چنین تاییدیه ای نیس ....مگر اینکه منطورتون تجدید نطر خواهی بوده باشه که اگر برنگشته به دادگاه تجدیدنطر مراجعه کنید با دادن شماره پرونده و مشخصاتتون پرونده تون رو پیگیری کنید .... تمکین اگر قطعی شده باشد نفقه تعلق نمیگیره ولی مسقط مهریه نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با شماره 16رقمی دادنامه به دادگاه تجدیدنطر مراجعه نمایید و در سایت عدل ایران روند کار پرونده را چک کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق سایت عدلیران روند پرونده را چک بفرمایید یا حضوری با ارائه شماره پرونده پیگیر شوید اگر قطعی شده باشد به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است به نزد رئیس مجتمع قضایی مراجعه نمایید و