مشاوره حقوقی رایگان - انفصال مدیر بازنشسته

با سلام حکم قطعی از دیوان عدالت اداری صادر شد که شرکت محکوم حکم را اجرا نکرد، مدیر عامل شرکت بازنشسته شد، ولی در شعبه تجدید نظر با وجود انتصاب مدیر عامل جدید، حکم انفصال را برای مدیر بازنشسته صادر کرد، این حکم برای فرد بازنشسته چه جور مجازاتیه؟ مجدد مدیر عامل جدید تلاشی برای اجرا حکم نمیکنه
3 سال در گیر این پرونده م

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام سوال شما زیاد واضح نیست دیوان حکم را بر علیه شخص نمیدهد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ضمانت اجرائی احکام صادره از سوی دیوان عدالت اداری قانون تعین نموده است ومی بایست موضوع را از طریق اجرای احکام دیوان پیگیری نمائید ودر صورت اثبات استنکاف مجری قانون از اجرای حکم ضامن خسارات از هر حیث می باشد .موفق باشید