مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان

اینجانب در اردیبهشت 1398 یک واحد آپارتمان از سازنده پیش خرید نمودم و طبق قرارداد می بایست در مرداد سال 1399 تحویل میداد ولی تا کنون با پیش از یکسال تاخیر هنوز تحویل نداد و در ضمن به تازگی متوجه شدم بعد از من همان واحد آپارتمان را هم به شخص دیگری فروخته . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر مستندات و مدارک براثبات فروش به شخص ثالث دارید شکایت کیفری بکنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام به ایفای تعهدات را از دادگاه علیه ایشان بخواهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در قرارداد ، خسارت وجه التزام روزانه برای عدم تسلیم اپارتمان در موعد مقرر توسط سازنده ، ذکر شده باشد ، خریدار میتوانید دادخواست الزام به پرداخت خسارت وجه التزام روزانه را مطرح نماید
و اگر شما مطمئن هستید که همین واحد را به دو نفر فروخته است حتما بلافاصله شکایت فروش مال غیر و کلاهبرداری را مطرح نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب در ابتدا باید قرار داده شما به صورت حضور مطالعه شود ولی طبق اظهارات شما در صورتی که فروشنده ملک را به دو نفر فروخته باشد فروش مال غیر و کلاهبرداری می باشد می توانید از طریق وکیل دادگستری اقدام به طرح شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تعداد قابل توجهی از مشارکت های مدنی ساخت و ساز نتیجه ان به همین شکل است نیازمند رویت و بررسی اسناد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست قرداد را در اسناد رسمی معامله می کردید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،اگردرقراردادخسارت وجه التزام برای عدم تسلیم آپارتمان تعیین نموده ایدمیتوانیددادخواست الزام به پرداخت خسارت راتقدیم نمایید،درصورتی که ملک رابه شخص دیگه ای فروخته شما شکایت کیفری فروش مال غیرمطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید
اگر خسارت دیر کرد در قرارداد تعیین شده است آن را مطالبه نمایید در صورت فروش به دونفر فروش مال غیر و کلاهبرداری شکایت نمایید
قراردادهای پیش فروش می بایست بصورت رسمی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.
اگر فروخته باشد با عنوان فروش مال غیر نیز می توانید شکایت کنید

محمد ابراهیمی فیزیک

محمد ابراهیمی فیزیک :

الزام به ایفای تعهد و تحویل آپارتمان طرح دعوی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.