مشاوره حقوقی رایگان - خودداری از تحویل آپارتمان پیش خرید توسط سازنده

با سلام و درود
بنده یک واحد آپارتمان در سال 97 پیش خرید کردم و مهلت تحویل اردیبهشت 99 بوده که متاسفانه تحویل نشده لذا در آبان 1400 طبق تفاهم نامه فی مابین سازنده و صاحب زمین و دیگر مالکین مقرر گردید اینجانب مبلغ 100 میلیون باقی مانده (60 میلیون تحویل کلید و 40 میلیون سند ) بابت ادامه کار پروژه پرداخت نمایم ولی هنوز کار ناتمام مانده و اینجانب تمام بدهی خودرا نیز پرداخت کردم.لذا در اردیبهشت 1401 سازنده جدید با عقد قرارداد با سازنده قبلی و صاحب زمین مقرر گردید پروژه را تمام و تحویل مالکین کند و اینجانب هم به سهم خود مبلغ 28 میلیون نیز اضافه پرداخت نموده ام تا بعدا که چکهای سازنده نقد شد بمن عودت گردد، ولی در حال حاضر سازنده دوم که خواهر صاحب زمین هستند کلید ساختمان را به علت اختلاف و طلبکاری از سازنده قبلی بعلت پاس نشدن چکهایش تحویل اینجانب نمی دهد . و دیگران در واحدها ساکن شده اند ، لازم بذکر است مجتمع 4 واحدی است و سه واحد دیگر خواهر برادر هستند.آیا اینجانب می توانم با توجه به پرداخت کلیه بدهی و حتی اضافه پرداخت از صاحب زمین به علت ندادن کلید واحد شکایت کنم .لطفا ارایه طریق فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما می توانید الزام به انجام تعهد،تنظیم سند و...را مطرح نمایید