مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بنا

ملکی دارم که داخل یک زمین 20000 متری است که رای دادگاه تجدید نظر دارد که منابع ملی نیست بنده هم از روستا جواز ساخت گرفتم ساختم پایان کار هم گرفتم سند تک برگ هم گرفتم حالا بعد 7 سال منابع ملی منو معرفی کرده دادگاه که تصرف در منابع ملی کردم نمی دونم چکار کنم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر تماس بگیرید

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام وقت بخیر، چنانچه قبلا اعلام شده که جزو اراضی ملی نیست بعد اون ادعای ملی بودن منابع ملی مشکوک هست و نیازمند بررسی ، حتما باید این امر به رای و تصویب کمیسیون مربوطه اراضی ملی رسیده باشد، چون متخصص در امور اراضی ملی هستم و 3 سال در اراضی شهری مشاور ارشد حقوقی بودم در صورت تمایل تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زمین جز منابع ملی باشد شما باید درخواست اعتراض به
آگهی منابع ملی شدن یا
درخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 قانون جنگل ها را به طرفیت
اداره منابع طبیعی استان یا
شهرستان مطرح نمایید
جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از عکسهای هوایی گذشته استفاده کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای دادگاه تجدیدنظر استناد کنید