مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام درود در تشخیص اراضی کشاورزی از منابع ملی بیشتر عکس های هوایی ملاک قرار میدین یا وضعیت زمین مثل وجود یک منبع آبی یا تسطیح زمین برا عملیات زراعی یا شیب مناسب و وجود نهرهای قدیمی . راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هم آب زمین مدنظر قرار میگیره و هم مدت زمانی که کشت صورت گرفته باخیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تمام شواهد و قرائن که حاکی از منابع طبیعی نبودن زمین باشد می‌تواند به عنوان یک مدرک در روند رسیدگی به پرونده و مسیر آن کمک نماید اعم از عکس‌های هوایی و نظریه کارشناس رسمی دادگستری

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

همه این موارد که حاکی از منابع طبیعی نبودن زمین باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همه موارد موثر هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید طبق
عکس های هوایی ، زمین ، قبل از سال 46 و 42 دارای آثار کشت
و احیا باشد
و وضعیت زمین و خاک و داشتن آب هم میتواند نشانه کشت و احیا زمین باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارشناس همه عوامل را در نظر می‌گیرد.