مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام. حدود 4 سال گذشته زمینی را تفکیک نمودیم و نقشه و همه کارهای شهرداری هم انجام شد و رای کمیسیون ماده 5 هم صادر شد به نفع ما. الان شهردار جدید که امده طرح را ملغی اعلام کرده و مشخصا با همکاری فرماندار و منابع طبیعی که سعی بر برداشتن زمین ما دارند دوباره پرونده را باز کرده و منابع ملی اعلام کرده اند. زمین ها هم خرید و فروش صورت گرفته به شرط تفکیک. از قبل اکثرا قطعه ها فروخته شده و 4سال پیش خود شهرداری کارهای تفکیک را انجام داده و حتی تعهدنامه محضری و توافق اولیه با شهرداری و طرح تفصیلی هم صورت گرفت. ایا فروشنده که ما هستیم برایمان مشکل ساز میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است و مستلزم بررسی دقیق و جامع است تا به ابعاد حقوقی آن پی ببریم و بتوانیم نظری شایسته و کاربردی دهیم