مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دوران عقد

دوساله عقد کردیم فاکتور 12ملیون طلا و 4ملیون گوشی و مقداری هم از لباسهایی که خریدم براشون دارم و هرماه قسط وام ازدواجشون بمبلغ650تومان واریز میکنم.
خانواده نامزدم نمیزارن اونو ببینم و تماسی داشته باشم نامزدم هم منو نمیخاد
الان نفقه بهش تعلق میگیره با وجود فاکتورهای خرید و پرداخت قسط؟
میتونم درخواستم تمکین بزنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دوشیزه نیست و رابطه داشته اید دادخواست تمکین بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما تمکین بزنید و ایشان تمکین نکنند مستحق نفقه نیستند مگر اینکه از حق حبس خود استفاده کنند در مورد نفقه میتوانید به مواردی که بیان گردید استناد کنید