مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دوران عقد

سلام من دوماه و نیمه عقد کردم همسرم یکماه بعد عقد گفت طلاق توافقی ولی نیومد من بهش گفتم باید حضور داشته باشه ولی نیومد و من با وکیل مشورت کردم گفت نفقه مهریه بذار اجرا حدودا یکماه و نیمه که ازش خبری ندارم و جواب تلفن من و خانواده ام را نمیده، فردا اولین جلسه هست از کجا بدونم که ایشون هم میان یا نه؟ و اینکه تو ماه اول که بود حدودا دو میلیون و پانصد به من پول داده این موضوع را خودم بگویم یا صبر کنم خودش تو جلسات حاضر بشه؟ حق نفقه چقدر هست؟ و اینکه تو برگه درخواستم زده شده یک میلیون و صد هزارتومن خسارت دادرسی من باید پرداخت کنم یا همسرم؟ لطفا سریع پاسخ بدید ممنون میشم خسته نباشید

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

هزینه دادرسی با شماست. مولی که داده را هم نگید نیازی نیست حق نفقه را کارشناس تعیین میکنه

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام جواب سوال اول شما باید برید دادگاه ببینید میاد یا نه ! مضافا نفقه رو کارشناس مشخص میکنه و اینکه تمام هزینه های دادرسی ابتدا با شما هست که خواهان هستید ولی در صورت صدور رای قطعی به نفع شما هزینه ها رو در اجرای احکام می تونید از طرف مقابل بگیرید