مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام وقت بخیر یک سال نیم پیش ما اسباب کشی داشتیم و مدام در رفت آمد داخل کوچه در این حین متوجه دزدی ساختمون بغلی شدیم که الانم یادم نمیاد تو کوچه کی به ماام گفت و گذشت تا این که فرداش با یکی از همسایه ها صحبت میکردم و بحث دزدی شد بنده ام گفتم راستی ساختمان بغلی ام دزدی شده و ایشون صدای منو ضبط کرده و گذاشته برای اونی که خونشون دزدی شده و اوناام گفتن کسی خبر نداشته از قضیه دزدی خونه ما و رفتن از ما شکایت کردن و اتهام دزدی زدن بعد یک سال نیم منو آگاهی خواستن و میگن دزدی خونه اینا را از کجا فهمیدیم هرچی میگیم بعد یک سال نیم یادمون نیس خب همون موقع میومدید سوال میکردید باورشون نمیشه . چند روز بعد پیامک اومده که پرونده شما به بازپرسی ارجاع شد .من چیکار کنم که با ضبط ی صدا دستمو بند کردن. الان میتونم ادعای حیثیت کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صدای ضبط شده مدرک کافی نیست و فقط در کنار ادله دیگر مورد توجه قاضی قرار میگیرد در جلسه حاضر شوید و از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون هیچ دلیلی بر علیه شما ندارند ممکن است تبرئه بشوید