مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده و عدم تمکین

با سلام
من مدت دو ساله عقد هستم . بعد از مدت یک سال و نیم به علت دخالت متعدد خانواده اش به مشکل خوردیم
ولی طی این مدت با همسرم به طور پنهانی در تماس بودم و طی این زمان مهریه خود را به صورت دفعات به همسرم پرداخت کردم و از همسرم رسید گرفتم و همسرم طی پرداخت مهریه هر دفعه تاکید به این که کسی نفهمه که سکه پرداخت می‌کنی را داشت و حتی تمام پیامک های ایشون طی هر دفعه که تاکید داشت را دارم.
العان مشکل بیشتر شد و بخاطر ندانستن خانواده همسرم از من شکایت و مهریه بنده را به اجرا گذاشتند و من مجبور به ارائه مدارک و اسناد پرداخت مهریه به همسرم را شدم . العان به خاطر دخالت پدر و خانواده دختر را تحت فشار گذاشتند که همسرم اول پرداخت مهریه را کذب کرده و به دلیل این که من مدارک را ارائه دادم ناراحت شد چون فشار از سمت خانواده اش زیاد شده و ازش خواستند پرداخت مهریه را کذب کنه. بخاطر همینم همسرم طی تماسی گفت خسته شدم طی این کش مکش و درخواست طلاق کرد ازم . العان درخواست تمکین داده ام و خونه و وسایل به صورت کاملا مجهز آماده هست . میخواستم بدونم چگونه زندگیم را نجات بدم چون العان هم خانمم از خستگی این فشار ازم درخواست طلاق کرده و میدونم دیگر کمک به برگشت زندگیم را نمیکنه . لطفتان راه هایی که میتونم از این فشار در بیام را خواهشاً بهم راهنمایی بدید .
1 .که چگونه میتوانم همسرم را از خانه پدری جدا کنم و که حتی شده خودش تنها زندگی بکنه ولی دیگر با خانواده اش زندگی نکنه که فشار و تحت تاثیر کمتر بشه
.2 چگونه میتونم همسرم را به هر شکل ممکن به سر زندگی بیارم
3 آیا میتونم از رفتن به دانشگاه و سیر کار جلو گیری بکنم یا خیر
4 آیا راهی هست از خانواده همسرم شکایتی مبنا بر دخالت بکنم یا خیر
ممنون میشم اگر کسی یه راهنمایی کامل بهم بکنه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طلاق حق مرد است وزوجه یکجانبه اگر بخواهد بایستی عسر وحرج خود را ثابت کند یا اگر اصرار بر جدایی دارد قاضی در قبال مابذل مهریه با او موافقت می نماید.جهت رفع مشکلات خانوادگی با یک مشاور وروانشناس خانواده صحبت نمایید.