مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

مراحل طلاق توافقی طبق آخرین قانون را به طور کامل توضیح بفرمایید؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در صورت تمایل تماس بگیرید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام 1 - مراجعه به سامان نوبت دهی طلاق ودریافت نوبت 2 - مراجعه به مرکز مشاوره وانجام مراحل مشاوره ظرف 45 روز 3- مراجعه به دفتر خدمات قضائی وثبت دادخواست طلاق 4 - پس از تعیین شعبه ووقت رسیدگی مراجعه با دادگاه وشرکت در جلسه رسیدگی وتکمیل فرایند رسیدگی از جمله ارائه آزمایش عدم بار داری و یا باکره بودن زوجه بسته به موضوع 5 - با تصمیم دادگاه معرفی داور6 - تقدیم نظریه داوران تعیین شده به دادگاه 7 - اتخاذ تصمیم از سوی دادگاه 8 - دریافت دادنامه ومراجعه به دفتر ثبت واقعه طلاق وجاری نمودن صیغه طلاق موفق باشید