مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار چک صیاد جهت ضمانت تخلیه

باسلام وخسته نباشید
دیروزراجع به اعتبارچک صیادجهت تخلیه سئوال کردم الان 24 ساعت گذشته هنوزجواب نگرفتم لطفا جواب بدید.
بنظرمن این یکی از اشکالات چک صیاده یابایدچک معمولی میگرفتم یا باید سفته میگرفتم چون صادرکننده چک نه تاریخ زده نه بنام من ثبت کرده نظرشما چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک صیادی اگر ثبت نشده باشد به عنوان سند عادی وجه آن قابل مطالبه است که سفته بهتر از آن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک باید تبت شود وگرنه سند عادی است دراینصورت سفته بهتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه ثبت نشده، الزام به ثبت را می‌توان مطرح کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت چک های تخلیه امانت هستند و نمی‌توان اقدام خاصی نسبت به آنها انجام داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله سفته بهتر است از چک صیادی که ثبت سامانه نشده باشد.