مشاوره حقوقی رایگان - نقد کردن چک ضمانت تخلیه واحد مسکونی

با سلام.

1- آیا چک بدون تاریخ که بابت ضمانت تخلیه واحد مسکونی در وجه موجر داده شده و مشخصات آن نیز در اجاره نامه قید شده را میتوان نقد کرد یا برگشت زد؟

2- در متن چک کلمه ضمانت قید نشده ولی چک در اجاره نامه ثبت شده است. آیا امکان پیگیری کیفری وجود دارد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام / در صورت رعایت شرایط قرارداد و تخلیه واحد مسکونی مطابق شرایط قرارداد ، موجر حق کارسازی چک امانتی رانداشته اند . در این صورت شما حق شکایت کیفری دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
طبق قرارداد اجاره میتوان اقدام کرد
کیفری خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چک سند تجاری و چه کسی سفید مبلغ نیز قابل مطالبه می باشد اگر بابت ضمانت هم قید می شود بازهم بانک به آن ترتیب اثر نمی داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک سند لازم الاجرا هست و قابل مطالبه هست