مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام موجرم چک ضمانت تخلیه را برگشت زده است درصورتیکه خانه را تخلیه کردم ام و پول پیش را کامل دریافت نمودم اما چک نزد موجر ماند تا الان که برگشت زده باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا اظهارنامه برای استرداد چک دهید اگر نتیجه نداد دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اظهار نامه ارسال کنید سپس‌ دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید
در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته استرداد لاشه چک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

لطفا اظهارنامه با مهلت محدود )سه روز( جهت ایترداد چک بدهید سپس دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و سپس دادخواست متقابل استرداد
لاشه چک مطرح نمایید
با شرایطی خاص امکان شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست استرداد چک را درخواست نمایید در صورتی که از چک سو استفاده نماید می‌تواند مشمول شکایت خیانت در امانت گردد